Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Δήμων Υγεία» ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ για το πρόγραμμα «Ποδαράκια - Παπουτσάκια». Διανέμεται από το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε περισσότερους από 140 Καλλικρατικούς Δήμους. Διαβάστε το άρθρο εδώ...

LabelFlood

 

Ποτάμι τα αποτελέσματα από την εκστρατεία ποδομέτρησης στα σχολεία του Δήμου Βύρωνα. Μένει να κολληθούν στο βιβλιάριο ποδομέτρησης κάθε παιδιού και να μοιραστούν στα σχολεία.

MeasurementStack

 

 

Βουνό οι μετρήσεις... και τώρα καλό μας κουράγιο:
Έφτασε ώρα να αξιολογήσουμε στοίβες από μετρήσεις σε περισσότερα από 500 ποδαράκια του μαραθώνιου ποδομέτρησης που πραγματοποιήσαμε πιλοτικά σε τέσσερα σχολεία του Δήμου Βύρωνα.

MeasurementsComplete-JMLA

 

 Τι Παρασκευή, 17.5.2013, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μαραθώνιος ποδομέτρησης που πραγματοποιήσαμε πιλοτικά σε τέσσερα σχολεία του Δήμου Βύρωνα και διήρκησε 3 ολόκληρους μήνες. Τώρα είναι η ώρα της μελέτης, να αξιολογηθούν οι μετρήσεις και να εκδοθούν τα αποτελέσματα. Να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και τους γονείς, τους διευθυντές και δασκάλους των σχολείων για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη!

 

 

Ομιλία του υπευθύνου Προγράμματος «Ποδαράκια-Παπουτσάκια» εκπροσωπώντας τον Δήμο Βύρωνα στην 6η Συνάντηση Εργασίας του Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου στις 12.04.2013 με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 60 εκπροσώπων από Δήμους σε όλη την Ελλάδα. | Speech of the Head of the "Growing Feet - Correct Fit" awareness and research project presenting it in the 6th Projects Meeting of the Hellenic Healthy Cities Network to representatives of more than 60 Municipalities from all over Greece.

Μετά τα Γυμνάσια, η εκστρατεία ποδομέτρησης συνεχίζεται σε Δημοτικά Σχολεία
του Δήμου Βύρωνα...

 

Περισσότερα...

PMD-ScreenShot-Maker

 

Καθόλου αισιόδοξα τα πρώτα αποτελέσματα των μετρήσεων στον Δήμο Βύρωνα...

Περισσότερα...

sp byronasΤην επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα σχετικά με το Πρόγραμμα Έρευνας, Ενημέρωσης και Πρόληψης «Ποδαράκια - Παπουτσάκια» που ξεκίνησε στα σχολεία του Δήμου Βύρωνα μπορείτε να δείτε εδώ...

FacebookPage

 

Έτοιμη και η σελίδα μας στο FaceBook. Από την πρώτη κιόλας μέρα έλαβε περισσότερα από 80 “Like”... Βοηθείστε και εσείς να παραμείνουν υγιή τα παιδιά μας και διαδώστε το στους φίλους σας! Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

 

 IMG 8237 small

Μεγέθυνση

 

 

Ο Δήμος Βύρωνα παρουσιάζει το Πρόγραμμα "Ποδαράκια-Παπουτσάκια" στο ετήσιο Συνέδριο που διοργανώνει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας"