ΠΡΟΣΟΧΗ: Το υλικό που ακολουθεί στη κατηγορία "Υλικό για ΜΜΕ" απευθύνεται σε δημοσιογράφους (Τηλεοπτικών Εκπομπών, Περιοδικών, Εφημερίδων και Blogs) που θέλουν να εκδώσουν ή να αναδημοσιεύσουν άρθρα που σχετίζονται αποκλειστικά με το Πρόγραμμα Έρευνας, Ενημέρωσης & Πρόληψης "Ποδαράκια - Παπουτσάκια".

 

Το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ινστιτούτου Έρευνας "Anaptixis - A. Haselbeck" και η χρήση του υλικού για δημοσίευση απαιτεί:

  • τη προηγούμενη έγγραφη άδεια (την οποία μπορείτε να ζητήσετε μέσω Email εδώ).
  • δίπλα από το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε ή στο τέλος του άρθρου πρέπει να αναγράφεται με σαφήνεια η προέλευση του: "Πηγή: www.podarakia.gr"

Απαγορεύεται ρητά κάθε χρήση του υλικού για εμπορικούς σκοπούς προώθησης προϊόντων όπως π.χ. παιδικά ή αθλητικά υποδήματα κλπ.!

«Ποδαράκια – Παπουτσάκια»

Πρόγραμμα Έρευνας – Ενημέρωσης – Πρόληψης

Ινστιτούτο Έρευνας «Anaptixis»

 

 

Δελτίο Τύπου

 

Βύρωνας, 2 Απριλίου 2013

 

Υπεύθυνος:

 

Τηλ.:

 

Email:

Αντώνης Χάσελμπεκ
     

(+30) 210-760.86.76      

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

 

Πρόγραμμα «Ποδαράκια - Παπουτσάκια» - Ο Δήμος Βύρωνα είναι ο πρώτος δήμος που μετράει... στη κυριολεξία...

Από τις 27 Φεβρουάριου 2013 ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα Έρευνας - Ενημέρωσης και Πρόληψης «Ποδαράκια - Παπουτσάκια» σε πιλοτικό στάδιο σε 4 σχολεία του Δήμου Βύρωνα, στο πρώτο δήμο στην Ελλάδα που μετράει...

Αφορμή υλοποίησης του προγράμματος είναι το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερες έρευνες αποκαλύπτουν πως τα περισσότερα παιδιά φοράνε παπούτσια σε άκρως ακατάλληλο μέγεθος, έως και 5 (ΠΕΝΤΕ!) νούμερα πιο μικρά απ’ ό,τι πρέπει!

Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα ευρείας κλίμακας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας της Αυστρίας, διαπιστώθηκε για πρώτη φορά ότι οι αρθρώσεις και τα εύπλαστα οστά στα ποδαράκια των παιδιών όντως ζημιώνονται από τα παπούτσια που δεν εφαρμόζουν σωστά και ότι τα παπούτσια σε λάθος μέγεθος πράγματι θέτουν σε κίνδυνο τη μελλοντική υγεία των παιδιών μας!

Περισσότερα...

Ενημερωτικό Έντυπο (τετράπτυχο) για την πληροφόρηση παιδιών και γονέων στην εκστρατεία ενημέρωσης στο Δήμο Βύρωνα

 

 

Κατεβάστε το σε μορφή Acrobat PDF